Makita Støvsuger Kl. M – VC4210M

6.196 kr.

Oplev Makita VC4210M støvsuger med kraftfuld suction, lavt støjniveau og enkel mobilitet – perfekt til professionelle og krævende opgaver.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501217177499 Kategori:

Oplev den ultimative rengøringspartner med Makita Støvsuger Kl. M – VC4210M, den ideelle løsning for både professionelle håndværkere og ambitiøse gør-det-selv entusiaster. Denne støvsuger er designet til effektivt at håndtere støv og snavs med en MAK-værdi, der overstiger 0,1 mg/m³, og opfylder de strenge krav i støvklasse M efter Euronorm. Det betyder, at du kan arbejde med ro i sindet, velvidende at du beskytter dit helbred mod farlige partikler.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved VC4210M er muligheden for at montere en MAKPAC kuffert direkte ovenpå støvsugeren. Dette tilføjer en dimension af bekvemmelighed, da du kan transportere dit nødvendige udstyr og tilbehør på en enkel og struktureret måde. Ingen flere bekymringer om at miste små dele eller have flere transportkasser. Med Makita i nærheden har du alt lige ved hånden.

Denne støvsuger er også utrolig alsidig, da den kan bruges til både våd- og tøranvendelse, hvilket gør den til et uundgåeligt redskab, uanset hvilken opgave du står over for. Du kan skifte mellem de to funktioner uden besvær, og dens kraftfulde motor sikrer, at intet støv eller snavs slipper igennem. Det robuste设计 gør, at den kan klare selv de mest udfordrende omgivelser, hvilket gør den perfekt til byggepladser såvel som til hjemmeprojekter.

Makita Støvsuger Kl. M – VC4210M er ikke blot kraftfuld, men den er også udstyret med en automatisk afrensning af filterelementet. Dette innovative system sikrer, at filteret altid er rent og effektivt og i stand til at opretholde en maksimal sugning. Du sparer tid og undgår besværet med manuel rengøring af filteret, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit arbejde.

Støvsugeren har også en praktisk stikdåse til elværk, hvilket gør det muligt at tilslutte og drive dit elektriske udstyr direkte fra støvsugeren. Det betyder færre ledninger at bekymre sig om og et mere strømlinet arbejdsområde. Med denne funktion oplever du en effektiv arbejdsproces, hvor alt er samlet et sted.

At vælge Makita Støvsuger Kl. M – VC4210M er at investere i kvalitet, pålidelighed og effektivitet. Uanset om du renoverer dit hjem, arbejder på en byggeplads eller blot trænger til en grundig rengøring, vil denne støvsuger være din trofaste hjælper, der leverer professionel ydeevne gang på gang. Gør rengøringen til en leg og oplev forskellen med Makita.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger Kl. M – VC4210M”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.