Makita Støvsuger XGT 2 x 40V, 5 Ah – VC005GLZ

4.937 kr.

Oplev den kraftfulde Makita Støvsuger XGT 2 x 40V med effektiv sugekapacitet og lang driftsstid, ideel til både hjemme og professionelle opgaver.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500120090090 Kategori:

Oplev den revolutionerende Makita Støvsuger XGT 2 x 40V – VC005GLZ, en kraftfuld og effektiv løsning til alle dine rengøringsbehov. Denne akku støvsuger er ikke bare endnu et værktøj; den repræsenterer en ny æra inden for støvsugerteknologi, designet til både professionelle håndværkere og private brugere, der sætter pris på kvalitet og funktionalitet.

En af de mest imponerende egenskaber ved VC005GLZ er dens kraftige motor, der leverer en sugeevne, som nemt kan klare selv de mest udfordrende opgaver. Uanset om du skal fjerne fint støv fra woodwork, byggematerialer eller grovere affald fra en byggeplads, så sikrer denne støvsuger en grundig og effektiv rengøring. Med sin pålidelige drift og tilpassede design er den ideel til både indendørs og udendørs brug.

Makita har tænkt på brugervenlighed i designet af VC005GLZ. Med en kapacitet på 8 liter kan du støvsuge i længere tid uden at skulle tømme beholderen konstant – en stor fordel, når du arbejder intensivt. Støvsugeren er udstyret med et avanceret filtersystem, der tilhører filterklasse L. Dette betyder, at den kan fange selv de mindste partikler, hvilket er særligt vigtigt for dem, der har allergier eller arbejder med fine materialer. Filteret er nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det nemt for dig at holde fokus på dit arbejde.

Batteridrift med 2 x 40v giver dig friheden til at bevæge dig rundt uden at bekymre dig om ledninger eller stikkontakter. Med 5,0 Ah batterier får du imponerende driftstider, der rækker fra 28 op til 220 minutter. Dette giver dig mulighed for at fuldføre større opgaver uden afbrydelser. Og hvis du skulle få brug for yderligere strøm, tilbyder Makita et komplet sortiment af batterier og opladere, så du altid er godt kørende.

Støvsugeren er designet med ergonomiske greb og letvægtsmaterialer, så den er nem at betjene i længere perioder. Den kompakte størrelse gør det muligt for dig at opbevare apparatet uden problemer, og med de integrerede tilbehørslommer får du altid det nødvendige udstyr lige ved hånden.

Med Makita Støvsuger XGT 2 x 40V – VC005GLZ får du et funktionelt og stilrent design, der ikke bare leverer på ydeevne, men også på holdbarhed. Denne støvsuger er bygget til at modstå de udfordringer, som enhver moderne bruger måtte stå overfor. Oplev selv, hvordan Makita kan ændre din hverdag til det bedre med denne fantastiske støvsuger, der er skabt til at gøre det umulige muligt. Lad ikke snavset stoppe dig – tag kontrollen med Makita.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger XGT 2 x 40V, 5 Ah – VC005GLZ”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.