Makita Støvsuger 2x18v 15l – DVC155LZX2

4.427 kr.

Oplev Makita DVC155LZX2 støvsuger med kraftfuld 2x18V motor og 15L kapacitet, perfekt til hurtig og effektiv rengøring – ideel til proffer og gør-det-selv.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500043151083 Kategori:

Oplev den ultimative rengøringsoplevelse med Makita Støvsuger DVC155LZX2 – en revolutionerende løsning, der kombinerer kraft, effektivitet og bekvemmelighed i et kompakt design. Denne innovative akku støvsuger er skabt til at imødekomme alle dine rengøringsbehov, uanset om det er hjemme, på byggepladsen eller i værkstedet.

DVC155LZX2 fungerer med to 18V batterier, hvilket giver dig friheden til at bevæge dig uden begrænsninger. Uanset om du står over for en lille rodet stue eller en stor byggeplads, er denne støvsuger den perfekte partner til at få arbejdet gjort. Med en imponerende beholderkapacitet på 15 liter kan du tackle store mængder snavs og støv, før det er nødvendigt at tømme beholderen. Den veludformede konstruktion sikrer let adgang til tømning, hvilket sparer dig tid og besvær.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved DVC155LZX2 er den regulerbare sugestyrke. Denne tilpasningsdygtighed giver dig mulighed for at justere kraften alt efter det materiale, du renser. Fra hårde overflader til mere sarte områder, kan du være sikker på, at din rengøring bliver effektiv og nænsom. Det er denne alsidighed, der gør støvsugeren ideel til både våd og tør rengøring. Uanset om du står over for en spildt væske eller tørre byggeaffald, har DVC155LZX2 en løsning klar.

Støvsugeren matcher filterklasse ‘L’, hvilket garanterer et højt niveau af støvfiltering og sikkerhed under brug. Dette er afgørende, især når der arbejdes i omgivelser med fint støv, hvor luftkvaliteten kan påvirkes. Med DVC155LZX2 kan du føle dig tryg, velvidende at du beskytter både dig selv og dit arbejdsmiljø.

Driftstiden med et 6,0Ah-batteri er omkring 40 minutter, hvilket giver dig rigelig tid til at få arbejdet gjort, før du skal lade batterierne op. Dette betyder, at du kan arbejde effektivt uden hyppige afbrydelser. DVC155LZX2 leveres med en sugeslange og et teleskoprør, så du er klar til at gå i gang med det samme.

Men det stopper ikke der. Makita har designet denne støvsuger med fokus på brugervenlighed. Den lette vægt og ergonomiske håndtag gør det muligt at navigere nemt i alle rum, og du vil bemærke, hvor hurtigt og ubesværet du kan skifte mellem opgaver. DVC155LZX2 er ikke blot en praktisk støvsuger – det er et redskab, der giver dig mulighed for at opretholde et rent, sundt og inspirerende miljø. Invester i din rengøringsoplevelse med Makita Støvsuger DVC155LZX2 og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makita Støvsuger 2x18v 15l – DVC155LZX2”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.