Nilfisk Attix 44-2L Ic Eu – Støvsuger – Beholder – Pose / Uden Pose

7.318 kr.

Oplev Nilfisk Attix 44-2L Ic – en kraftfuld og alsidig støvsuger med effektiv filtrering og praktisk beholderdesign, perfekt til både hjem og professionelt brug

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901379829782 Kategori:

Nilfisk Attix 44-2L Ic Eu er mere end blot en støvsuger; det er et kraftfuldt værktøj, der er designet til at møde de mest krævende rengøringsbehov i professionelle miljøer. Uanset om du arbejder i byggeri, rengøringsbranchen eller håndværk, tilbyder denne støvsuger en imponerende kombination af ydeevne, holdbarhed og brugervenlighed, som kan revolutionere din arbejdsdag.

Med en sugeeffekt, der kan tackles af selv de mest genstridige støv- og affaldstyper, er Attix 44-2L Ic Eu bygget til at levere. Dens kraftfulde motor sikrer en konstant og stærk sugeevne, så du nemt kan fjerne både groft og fint støv, spidse partikler og selv væske. Uanset om det er groft byggeaffald eller fin støvpartikler, kan du stole på, at denne støvsuger vil gøre arbejdet hurtigt og effektivt.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Nilfisk Attix 44-2L Ic Eu er det innovative filtersystem, som sikrer, at selv de mindste partikler bliver opfanget. Det betyder, at du ikke blot får et rent arbejdsmiljø, men også et sundere et. Den avancerede filterteknologi reducerer risikoen for allergener og skadelige stoffer i luften, hvilket er særligt vigtigt i lukket rum.

Designet med fokus på brugervenlighed gør denne støvsuger nem at manøvrere, selv i områder med begrænset plads. Det ergonomiske håndtag og det lette design gør det muligt at transportere og bruge støvsugeren uden besvær. Med en kapacitet på 44 liter kan du arabesque dig gennem store opgaver uden konstant at skulle tømme beholderen.

Nilfisk Attix 44-2L Ic Eu er også udstyret med et imponerende mange funktioner, der bidrager til effektiviteten. Det har en praktisk blæsefunktion, der giver dig mulighed for hurtigt at blæse snavs og affald ud af svært tilgængelige områder. Det robuste design betyder, at det kan modstå slid og rivninger, hvilket sikrer, at det vil være en pålidelig partner i mange år fremover.

Sikkerhed og komfort er altafgørende, og Nilfisk har tænkt på begge dele. Den indbyggede sikkerhedsfunktion forhindrer, at støvsugeren overopheder, og en automatisk tænd/sluk-funktion sikrer, at du ikke spilder unødvendig energi.

Ejer du en Nilfisk Attix 44-2L Ic Eu, får du ikke blot en støvsuger, men en trofast hjælper, der gør rengøringsopgaver til en leg. Gør din hverdag lettere og mere effektiv med denne professionelle støvsuger – et perfekt valg til alle, der værdsætter høj kvalitet og fremragende instrumentering i deres arbejde. Gør din investering i et renere og sundere arbejdsmiljø i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nilfisk Attix 44-2L Ic Eu – Støvsuger – Beholder – Pose / Uden Pose”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.