Nilfisk Attix 965-21 Sd Xc Eu – Støvsuger – Beholder – Pose / Uden Pose

14.918 kr.

Oplev Nilfisk Attix 965-21 Sd Xc: kraftfuld støvsuger med innovativt design og posefri teknologi – ideel til effektiv rengøring i alle professionelle miljøer

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900486938682 Kategori:

Oplev kraften og alsidigheden ved Nilfisk Attix 965-21 Sd Xc Eu, en støvsuger i en klasse for sig, designet til at imødekomme selv de mest krævende rengøringsopgaver. Uanset om du arbejder i byggebranchen, på en industriplads eller i en professionel rengøringsservice, vil denne støvsuger hurtigt blive din mest pålidelige arbejdsmakker. Med sin robuste konstruktion og avancerede design står Attix 965-21 klar til at tackle alle typer af snavs og affald, fra støv til grovere materialer.

Attix 965-21 er bygget til at holde. Den robuste beholder er fremstillet af slidstærkt plast, hvilket gør den modstandsdygtig over for stød og ridser. Dens store kapacitet sikrer, at du kan arbejde mere effektivt uden konstant at skulle tømme den. Det gennemtænkte design kombineres med et effektivt filtersystem, som sikrer, at du altid arbejder under sikre og sunde forhold, uden at støvpartikler flyder rundt i luften. Og med den innovative sugefunktion kan du klare både vådt og tørt affald, hvilket gør denne støvsuger til en uundgåelig del af dit udstyr.

At betjene Nilfisk Attix 965-21 er en leg, takket være de intuitive kontrolfunktioner og det ergonomiske design. Støvsugeren er udstyret med et praktisk håndtag og let manøvrerbare hjul, så du nemt kan bevæge dig fra én arbejdszone til en anden. Den fleksible slange og de forskellige mundstykker gør det muligt at nå selv de mest utilgængelige steder, så du kan sikre en grundig rengøring uden besvær. Uanset om du skal støvsuge mellem lokale byggeri, i en lagerhal eller hjemme i værkstedet, vil denne maskine levere resultater.

Sikkerheden er høj prioritet, og Nilfisk har designet Attix 965-21 med flere sikkerhedsfunktioner for at beskytte både operatøren og udstyret. Det intelligente filtersystem registrerer automatisk, hvornår det er tid til at rense filteret, så ydeevnen altid er optimal. Derudover er støvsugeren udstyret med en overbelastningsbeskyttelse, der forhindrer skader på motoren, hvilket betyder, at du kan på arbejde uden bekymringer.

Nilfisk Attix 965-21 Sd Xc Eu er ikke bare en støvsuger; det er et kraftfuldt værktøj designet til at øge din produktivitet og gøre rengøringsprocessen lettere. Når du vælger denne støvsuger, investerer du ikke kun i et produkt, men i en løsning, der tid og plads, gør dit arbejde mere effektivt, og sikrer at du altid er klar til udfordringerne på arbejdspladsen. Tag dit rengøringsarbejde til det næste niveau med Nilfisk Attix 965-21 – hvor kvalitet møder præstation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nilfisk Attix 965-21 Sd Xc Eu – Støvsuger – Beholder – Pose / Uden Pose”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.