Nilfisk ATTIX 33-2M IC DK støvsuger

5.619 kr.

Oplev Nilfisk ATTIX 33-2M IC DK støvsuger, der kombinerer kraftfuld sugeevne med brugervenlighed, perfekt til professionelle rengøringsopgaver.

Køb her

Varenummer (SKU): 3710400038163332 Kategori:

Nilfisk ATTIX 33-2M IC DK støvsuger er det ultimative værktøj til professionelle håndværkere og entusiastiske gør-det-selv folk, der kræver en robust og pålidelig støvsuger, der kan håndtere selv de mest udfordrende opgaver. Designet til at levere enestående ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed, er denne våd-/tørsuger dit ideelle valg, når det kommer til rengøring af byggepladser og arbejdsområder, hvor der opstår både vådt og tørt affald.

Med en M-klasse klassificering er ATTIX 33-2M IC DK perfekt til indsamling af farligt støv, såsom murbrokker, cement, mørtel, spartelmasse, gips og træpartikler. Denne støvsuger sikrer, at du, dine kolleger og dine kunder kan arbejde trygt og effektivt uden risiko for sundhedsskader fra skadelige partikler i luften. Den er ikke bare designet til at beskytte brugeren; den forpligter sig til at opretholde et rent og sundt arbejdsmiljø.

Et af de mest imponerende aspekter ved ATTIX 33-2M IC DK er det avancerede InfiniClean filterrensningssystem, som sikrer, at sugekraften forbliver konstant under hele arbejdet. Uanset hvor meget støv og snavs der opsamles, vil dette innovative system automatisk rense filteret, hvilket forhindrer tilstopning og sikrer optimal ydeevne. Du kan derfor fokusere på dit arbejde uden at skulle bekymre dig om at miste sugeevne.

Med en luftmængde på 45 liter pr. sekund kan du være sikker på, at støvsugeren hurtigt og effektivt fjerner affaldet fra dit arbejdsområde. Den store kapacitet, kombineret med den holdbare konstruktion, gør det let for brugeren at arbejde i længere tid uden hyppige pauser for tømming. Uanset om du gør rent efter en travl arbejdsdag eller forbereder dig til en ny opgave, vil ATTIX 33-2M IC DK være din pålidelige partner.

Desuden er designet gennemtænkt med brugervenlighed i fokus. Støvsugeren er udstyret med et ergonomisk håndtag, der gør det nemt at transportere og betjene enheden, mens de store hjul sikrer stabilitet og bevægelighed på enhver overflade. Det kompakte design betyder, at den nemt kan opbevares uden at tage for meget plads, hvilket er perfekt til professionelle, der ofte er på farten.

Nilfisk ATTIX 33-2M IC DK støvsuger repræsenterer en investering i kvalitet, sikkerhed og effektivitet. Uanset hvilken type arbejde du udfører, vil du hurtigt opdage, at denne støvsuger er uundgåelig i din værktøjsarsenal. Giv dig selv den bedste mulighed for at levere et præcist og professionelt resultat hver gang med denne imponerende våd-/tørsuger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nilfisk ATTIX 33-2M IC DK støvsuger”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.