, ,

Electrolux Hygienic 800 Ep81hb25sh – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Strandskal-Hvid

3.845 kr.

Oplev Electrolux Hygienic 800 med ledningsfri bekvemmelighed og 2-i-1 funktion, ideel til hurtig og effektiv rengøring i hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900091157538 Kategorier: , ,

Oplev en helt ny standard for rengøring med Electrolux Hygienic 800 EP81HB25SH. Denne innovative støvsuger er designet til at revolutionere din daglige rengøringsrutine. Med sin unikke 2-i-1 funktion kan du skifte mellem at bruge den som en kraftfuld gulvstøvsuger og som en fleksibel håndholdt støvsuger, der gør det muligt at nå ind i selv de mest besværlige kroge og sprækker.

Med en elegant strandskal-hvid farve, der tilfører et moderne og stilrent udtryk til dit hjem, er Electrolux Hygienic 800 ikke blot funktionel, men også en æstetisk tilføjelse til ethvert rum. Den ledningsfrie funktion giver dig frihed til at bevæge dig frit uden at blive begrænset af stikkontakter, hvilket gør det nemt at tackle snavs og støv, uanset hvor det måtte gemme sig.

Kraften bag denne støvsuger er imponerende. Det avancerede motorsystem sikrer en grundig og effektiv rengøring, hvilket betyder, at selv de mest genstridige snavs- og støvpartikler ikke står en chance. Den posereløse teknologi gør det desuden nemt at tømme støvbeholderen, så du slipper for besværet med at købe og skifte poser. Du kan hurtigt og enkelt se, hvornår det er tid til at tømme beholderen, hvilket gør rengøringsprocessen endnu mere effektiv.

Hygiejne er i centrum for designet af Electrolux Hygienic 800. Med det innovative filtre system sikrer støvsugeren, at alt det opsamlede støv bliver holdt i beholderen, så ingen allergener slipper ud under rengøringen. Dette gør den ideel for husstande med allergikere eller kæledyr, da den hjælper med at opretholde en ren og sund atmosfære.

En anden bemærkelsesværdig funktion er den lange batterilevetid, der giver dig mulighed for at støvsuge i op til 50 minutter på en enkelt opladning. Dette betyder, at du kan komme igennem hele dit hjem uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Den hurtige opladning sikrer, at støvsugeren er klar til brug, når du har brug for den.

Designet er ergonomisk, hvilket betyder, at den ligger godt i hånden, og dens lette vægt gør det muligt at manøvrere den uden besvær, selv i lange perioder. Uanset om du står over for en simpel oprydning eller en dybdegående rengøring, vil Electrolux Hygienic 800 EP81HB25SH være din pålidelige partner, der leverer resultater i topklasse hver gang.

Invester i en støvsuger, der tilpasser sig dine behov, og oplev glæden ved et rent og sundt hjem. dansk innovation og kvalitet på sit højeste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Electrolux Hygienic 800 Ep81hb25sh – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Strandskal-Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.