,

Philips Speedpro Max Xc7042 – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Snoet Rød

2.431 kr.

Oplev Philips Speedpro Max XC7042 – en kraftfuld 2-i-1 støvsuger uden pose. Ledningsfri frihed og smart design giver en effektiv rengøring af hele hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900100631666 Kategorier: ,

Oplev rengøringsfriheden og den imponerende ydeevne med Philips Speedpro Max XC7042, en revolutionerende 2-i-1 støvsuger, der forvandler den daglige rengøringsrutine til en leg. Denne ledningsfrie støvsuger kombinerer funktionalitet og elegance, og den snoede røde farve tilføjer et strejf af moderne stil til dit hjem. Designet med brugervenlighed som første prioritet, er Speedpro Max udstyret med avanceret teknologi, der sikrer, at du når ind i selv de mest besværlige hjørner og sprækker, uden at gå på kompromis med sugeevnen.

Med et kraftfuldt batteri, der leverer op til 65 minutters driftstid, giver denne støvsuger dig friheden til at rengøre hele hjemmet på én opladning. Uanset om du skal støvsuge tæpper, hårde gulve, eller de svære steder under møblerne, er Speedpro Max din bedste ven. Den praktiske 2-i-1 funktion giver dig mulighed for nemt at omdanne støvsugeren til en håndholdt enhed, hvilket gør det muligt at tackle tættere og mere udfordrende områder, såsom biler, møbler og trapper.

Philips Speedpro Max er ikke bare en støvsuger; den er udstyret med en innovativ LED-lampe, der oplyser mørke områder. Du vil aldrig misse en støvklat eller en smule, selv i de skjulte kroge. Det smarte design inkluderer også en robust børste, der er specielt udviklet til effektivt at samle hår fra kæledyr, snavs og støv. Den selvregulerende sugeevne tilpasser sig automatisk til forskellige overflader, hvilket sikrer optimal rengøringseffektivitet uanset hvilken type gulvbelægning, du har derhjemme.

En af de mest imponerende funktioner ved Speedpro Max XC7042 er dets hygiejniske filtersystem, der fanger 99,9% af alt støv, allergener og partikler. Dette gør det til et ideelt valg for allergikere eller dem, der ønsker at skabe et sundt hjemmemiljø. Den poseløse design betyder, at du nemt kan tømme og rengøre beholderen uden besvær, så du kan bruge mere tid på at nyde dit rent hjem og mindre tid på vedligeholdelse.

Philips Speedpro Max XC7042 er også udstyret med et intuitivt kontrolpanel, der gør det let at skifte mellem forskellige indstillinger og se batteritid, så du altid kan være forberedt. Med sin letvægts opbygning og ergonomiske håndtag er støvsugeren desuden behagelig at bruge, selv i længere perioder. Oplev den spændende verden af rengøring med Philips Speedpro Max – dit nye, uundgåelige værktøj i kampen mod støv og snavs. Takket være den innovative teknologi, brugervenlige design og stilfulde udseende, vil rengøring ikke længere være en pligt, men en fornøjelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philips Speedpro Max Xc7042 – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Snoet Rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.