Tilbud!

Støvsuger ASRÂ 35Â HÂ ACP

Original price was: 9.374 kr..Current price is: 6.889 kr..

Oplev Støvsuger ASR 35 H ACP – kraftfuld, støjsvag og effektiv. Ideel til professionelt brug med avanceret filtrering og brugervenligt design.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900045115932 Kategori:

Støvsuger ASRÂ 35Â HÂ ACP er ikke bare en støvsuger; den repræsenterer en ny standard inden for effektivitet og pålidelighed, når det kommer til skimmelsanering og fjernelse af gammel isolering. Med sin robuste konstruktion og avancerede teknologi er denne våd-/tørsuger ideel til både professionelle og entusiastiske håndværkere, der kræver det bedste udstyr til deres projekter. Med en pris på 6889,42 kr. får du ikke bare en maskine, men en livspartner til dine renoverings- og saneringsopgaver.

Tænk på, hvordan det ville være at håndtere udfordrende opgaver som at fjerne skimmelsvamp eller gammel isolering fra lofter og vægge. Med ASRÂ 35Â HÂ ACP i dit arsenal kan du tackle disse opgaver med selvtillid, idet den er designet til at håndtere selv de mest krævende materialer, herunder lakerede eller imprægnerede træoverflader, der indeholder giftige metaller som bly, nikkel, cadmium og krom. Den innovative teknologi i denne støvsuger sørger for, at selv de mindste partikler opsamles effektivt, hvilket giver en renere og sikrere arbejdsplads.

Støvsugerens design har fokus på brugervenlighed og funktionalitet. Den er udstyret med en kraftfuld motor, der garanterer en stærk sugeevne, mens det ergonomiske håndtag og letvægtsdesign gør det nemt at manøvrere – selv i trange rum. Den lange slange giver dig samtidig frihed til at bevæge dig rundt uden at skulle flytte på maskinen hele tiden.

ASRÂ 35Â HÂ ACP er ikke kun uundgåelig i skimmelsanering; dens alsidighed gør den også til et fremragende valg til enhver form for byggearbejde, hvor støv og snavs er en naturlig del af processen. Uanset om du skal nedslibe overflader, renovere gamle møbler eller forberede et rum til malerarbejde, vil denne støvsuger sikre, at du altid har en ren og sikker arbejdsplads.

Desuden er holdbarheden og kvaliteten i topklasse. Udviklet med fokus på industristandarder, kan du stole på, at denne maskine vil holde i mange år uden at miste effektivitet. Den er bygget til at modstå daglig brug og kan håndtere selv de mest aggressive materialer uden problemer.

Gør din hverdag lettere, renere og sikrere med Støvsuger ASRÂ 35Â HÂ ACP. Uanset hvilke udfordringer du står over for, vil denne maskine være din trofaste partner og sikrer, at du altid leverer det bedste resultat. Invester i kvalitet, funktionalitet og pålidelighed – vælg ASRÂ 35Â HÂ ACP og oplev en verden af forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Støvsuger ASRÂ 35Â HÂ ACP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.