Tilbud!
,

Håndholdt støvsuger TE-VC 18 Li – Solo

Original price was: 554 kr..Current price is: 354 kr..

Oplev kraften i TE-VC 18 Li håndholdt støvsuger med trådløs frihed og effektiv sugeevne der gør rengøringen hurtigere og nemmere end nogensinde

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800284666697 Kategorier: ,

Oplev en ny dimension af rengøring med den håndholdte støvsuger Einhell TE-VC 18 Li – Solo, designet til at gøre din hverdag lettere og mere effektiv. Denne alsidige og kraftfulde støvsuger er ikke bare et værktøj, men en partner i kampen mod snavs og støv, hvor som helst det måtte gemme sig. Uanset om du har brug for en hurtig oprydning efter et måltid, vil fjerne hår fra dine kæledyr eller imødekomme en uventet gæst, er TE-VC 18 Li – Solo klar til at træde til.

Dens slanke og moderne design i sort og rød giver et stilfuldt indtryk, der passer ind i ethvert hjem. Den er bygget til at være robust, men samtidig let at håndtere, så du nemt kan tage den med dig fra rum til rum eller endda til bilen. Den trådløse funktionalitet betyder, at du slipper for begrænsningerne ved ledninger, hvilket giver dig frihed til at nå selv de mest svært tilgængelige områder.

Med sin kraftfulde motor sikrer TE-VC 18 Li – Solo en imponerende sugeevne, der effektivt fanger støv og snavs, uanset om det er på gulvet, møblerne eller andre overflader. Den innovative cyklon teknologi adskiller snavset fra luften, hvilket giver dig en enestående rengøringsevne uden behov for poser. Det betyder lavere driftsomkostninger og en mere bæredygtig tilgang til rengøring.

Støvsugeren er designet til maksimal bekvemmelighed. Med en stor beholderkapacitet kan du støvsuge i længere tid, før du skal tømme den. Det lette design gør det muligt for alle i husstanden at tage del i rengøringen, og den ergonomiske håndtag sikrer, at den ligger godt i hånden, selv under længerevarende brug. Dette gør TE-VC 18 Li – Solo til den ideelle løsning for travle familier, der ønsker en effektiv og hurtigt tilgængelig støvløsning.

Einhell har desuden integreret en praktisk LED-indikator, der holder dig opdateret om batteriniveauet, så du aldrig behøver at blive overrasket over en pludselig afbrydelse. Med muligheden for at bruge det samme batteri til andre værktøjer fra Einhells 18V akku system, kan du nemt bygge et fleksibelt og effektivt værktøjsarsenal.

Uanset din husstands behov, vil håndholdte støvsuger TE-VC 18 Li – Solo revolutionere din rengøringsrutine. Gør dig klar til at opleve en renere, mere organiseret og stressfri hverdag, hvor du nemt kan håndtere snavs og støv, når det opstår. Tag et skridt mod en lettere rengøringsoplevelse – din hjemmes renhed fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndholdt støvsuger TE-VC 18 Li – Solo”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.