Tilbud!

Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC

Original price was: 34.933 kr..Current price is: 17.438 kr..

Oplev Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC med kraftfuld sugeevne og effektiv filtrering, perfekt til både hjem og professionelt brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900043928891 Kategori:

Oplev en helt ny standard inden for sikkerhed og effektivitet med Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC. Denne kraftfulde tørrenssuger er designet til at håndtere de mest krævende industrielle opgaver og er godkendt til farligt støv i både støvklasse M og H. Uanset om du arbejder med kemikalier, asbest eller andre farlige materialer, kan du stole på denne sugeanordning til at skabe en ren og sikker arbejdsplads.

Attix 965-0H/M SD XC er konstrueret med robusthed for øje. Dens forstærkede chassis gør den ikke kun holdbar, men også ideel til det hårde miljø, der præger byggepladser og fabrikker. Den er bygget til at modstå stød, slag og de daglige belastninger, som en industrielt miljø kan medføre. Dette betyder, at du kan koncentrere dig om dit arbejde, velvidende at din støvsuger vil holde trit med dit tempo.

Motoren i Attix 965-0H/M SD XC er designet til at levere suveræn ydeevne. Med to kraftfulde motorer er den i stand til at skabe et enormt sug og sikre at selv de fineste partikler bliver suget effektivt op. Uanset om du skal rydde op efter snavsede byggeprojekter eller håndtere uheld i et laboratorium, kan du være sikker på, at denne tørsuger vil klare jobbet med lethed.

Men hvad der virkelig sætter Attix 965-0H/M SD XC apart, er det innovative XtremeClean fuldautomatiske filterrensesystem. Dette system sikrer, at filteret altid forbliver rent, hvilket maksimerer sugeevnen og forlænger filterets levetid. Med en enkelt rotationsknap kan du aktivere filterrensning, hvilket sparer dig tid og besvær – og sikrer, at din støvsuger altid præsterer optimalt.

Med en kapacitet på 50 liter er denne støvsuger ikke blot kraftfuld, men også effektiv. Det store opsamlingsbeholder gør det muligt at rengøre større områder uden hyppig tømning. Dette er særligt nyttigt i store projekter, hvor tid er afgørende, og insisterer på at opretholde et rent miljø.

Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC er mere end blot en maskine; det er en pålidelig partner i dit arbejde. Med ergonomiske håndtag og hjul, der er designet til nem transport, vil du opleve, at rengøringsprocessen bliver væsentligt lettere. Uanset hvor udfordrende din arbejdsplads måtte være, vil denne støvsuger sikre, at du kan opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø, hvor fokus forbliver på resultatet. Lad ikke skidt og støv bremse din produktivitet – vælg Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC og oplev, hvordan kvalitet og teknologi kan transformere dit arbejde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Indu.støvsuger Attix 965-0H/M SD XC”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.