Tilbud!

Ind.støvsug.Attix 751-61 LIQUID VAC

Original price was: 32.665 kr..Current price is: 14.998 kr..

Oplev effektiv rengøring med Attix 751-61 LIQUID VAC. Designet til at håndtere væsker og støv med kraftfuld sugeevne og brugervenligt design.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900040585758 Kategori:

Oplev kraften bag Ind.støvsug.Attix 751-61 LIQUID VAC – den ultimative løsning til effektivrengøring i udfordrende miljøer. Med denne højeffektive vådsuger er du udstyret til at tackle selv de mest krævende opgaver inden for industrielt og professionelt brug. Designet til at levere en usædvanlig sugeevne, sikrer denne enhed, at selv de mindste partikler og væsker fanges hurtigt og effektivt.

En af de mest imponerende funktioner ved Attix 751-61 er den indbyggede lænsepumpe, der gør det muligt for dig at håndtere store mængder væske uden besvær. Med evnen til at opsamle op til 200 liter væske på blot et minut, kan morgens arbejde nemt laves i eftermiddag, uanset om det drejer sig om at fjerne overskydende vand fra byggeprojekter, rengøring af industriel installationer eller ved spild på arbejdspladsen. Du sparer tid og kræfter, hvilket giver dig mere overskud til at fokusere på det, der virkelig betyder noget i din virksomhed.

Men vær ikke nervøs for at den høje sugeevne går på kompromis med sikkerheden. Den rustfrie sigte beskytter pumpen mod forurening, så du kan være sikker på, at din maskine vil have en lang levetid, selv under de hårdeste forhold. Uanset om du bruger den i en byggefase, på en kaj, eller i en garage, vil denne robuste maskine stå sin prøve.

Attix 751-61 giver også fleksibilitet med både manuel og automatisk tømning af vand. På den måde kan du vælge den metode, der passer bedst til din arbejdsproces. For dem, der gerne vil minimere nedetid, er muligheden for automatisk tømning en fantastisk funktion, der lader dig fortsætte med at arbejde, mens maskinen selv klarer opgaven.

En anden funktion, der sætter Attix 751-61 i en klasse for sig, er dens evne til at sprøjte væske op til 9 meter i højden og op til 50 meter i bredden. Dette gør den ideel til både rengøring af store overflader og præcisionsarbejde, hvor det er nødvendigt at nå de vanskeligste steder. Du kan nu frit bevæge dig rundt om i dit arbejdsområde, uden at bekymre dig om at skulle flytte på udstyret hele tiden.

Samlet set er Ind.støvsug.Attix 751-61 LIQUID VAC en uundgåelig investering for professionelle håndværkere, konstruktionsvirksomheder og enhver, der har brug for en pålidelig og effektiv løsning til skridttab. Gør din hverdag lettere med denne førsteklasses vådsuger, og oplev selv hvordan den kan transformere din arbejdsplads.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ind.støvsug.Attix 751-61 LIQUID VAC”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.